2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Radics Márk weboldala
Kapcsolódó cikkek
Tilinger Attila Romániában is igen népszerű
Nap Videója: Énekesnek állt az újságíró
A magyar celeb gyerekei is feltűnnek a videoklipben
Kapcsolódó Kiadványok
Radics Márk: Árnyék
Kapcsolatok
Radics Márk
Szatmári Orsi
Tilinger Attila
Tölgyes Csaba
Legnépszerűbb csengőhangok

Dalra fakadt és lemeze jelent meg az újságírónak

A hazai sztárvilág számára nem ismeretlen Radics Márk neve, hiszen az egyik bulvárlap, a Napi Ász rovatvezetője. Nemrég azonban nagy meglepetést keltett a szakmában egy hírlevél, melyben lemezbemutató sajtótájékoztatóra kaphattak invitálást a sajtó képviselői, ahol a fiatalember, mint előadó volt feltüntetve.

Akasztás alá került a hóhér, hiszen rengeteg sajtótájékoztatón mint kritikus újságíró vett részt Radics Márk, most viszont neki kellett bemutatkoznia a szép számmal összegyűlt újságírók előtt.

Márk gyerekkora óta énekel. Azt mondja, sokkal előbb jött az éneklés, mint az írás. Minden álma az volt, hogy készíthessen egy lemezt. Egy interjú során ismerte meg kiadója képviselőit, akiknek azóta is nagyon hálás, hogy megadták a lehetőséget.

- Több éve Szatmári Orsi énekesnőnél tanulok, és egy gyermekkori álmom vált valóra azzal, hogy a Producer’s lemezkiadó lehetőséget adott nekem – mondta Márk. – Örültem annak is, hogy olyan sokan eljöttek a sajtóbemutatóra. A kollégákon kívül több zenészbarátom is megjelent - tette hozzá.

Színpadra állt a sajtós

Az albumon sokan segítették a fiatal művészt, olyan szerzők dolgoztak Radics Márk lemezén, mint Sihell Feri, Tilinger Attila, Tölgyes Csaba, Sárkány László és Nagy Csaba zongoraművész. A szövegvilág is az ő érzéseikről szól, a stílus pedig a kedvenc: mai, modern pop zene

- Furcsa volt a sajtóbemutatón a túloldalon állni. Azóta volt pár tévészereplés, és interjú is, ahol szintén nagyon furcsa volt, hogy most nekem kellett válaszolnom. Mindemellett jó érzés, hogy folyamatosan érdeklődik a média is a lemez iránt – mondta az „akasztott hóhér”.

Márk színvonalas produkcióval lepte meg a jelenlévőket. Egy élő, unplugde műsort láthattak a vendégek, ahol az énekes-újságíró műsorát még egy afrikai kongás, Enry is színesítette.

- Koncertek és fellépések is folyamatosan vannak, és voltak is, hiszen az Árnyék című lemez másfél év alatt készült el. Ez alatt az idő alatt szerencsére volt néhány meghívásom, most pedig, hogy megjelent az album, egyre több helyre megyek fellépni, egyedül, a táncosaim, és volt, hogy zenekarom kíséretében is – mondta lapunknak a civilként rovatvezetőként dolgozó Radics Márk.

A fiatalember azt vallja, elsősorban újságírónak tartja magát, de szeretne énekesként is helyt állni, és bizonyítani hosszú távon is.

-ej-

[2008.01.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még