2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Király Linda hazatért!
Kapcsolatok
Király Linda
Cool TV

Király Linda: Már ezerszer bocsánatot kértem

A két műsorvezető, Valkó Eszter és Müller Attila kérdéseire Linda nagyon felszabadultan válaszolt és még azt is mosollyal fogadta, amikor az SMS-ezők egy része az egykori Himnusz-bakit emlegették fel neki.

Az énekesnő a Cool Sztár című műsorban elmondta: már ezerszer bocsánatot kért emiatt. Annyira meg akart felelni a feladatnak anno, hogy leblokkolt, és kész, ennyi történt. Rossz érzéssel tölti el, hogy még mindig bántják emiatt, és valamelyest ezért is döntött úgy, hogy visszaköltözik Amerikába.

Íme a Himnusz-baki videója, majd Linda új dalának remixéből készült klip



De úgy érzi, azóta letett már az asztalra mást is – például a közelmúltban egy vadonatúj videoklipet, Can't let go-t és pár hónap múlva egy nagylemezzel is előáll. Reméli, ha az album megjelenik végre, akkor már az alapján fogják megítélni Magyarországon is.

Linda Kiraly - Can't let go REMIX



- zene.hu -

[2008.01.15.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
fehanna 2008.02.13. 17:39 • [7]
Ennél még az itthoni számai is sokkal igényesebbek voltak, elsősorban zeneileg! Abszolút ki sem jön ebben a számban, hogy milyen hangja is van igazából. Ez a gagyi cucc 3 hangból áll...
toromon 2008.01.16. 13:38 • [6]
Látom. Nagyon örülök. :(
Nem arról mesélt, hogy milyen szuper a klipje, hanem arról, hogy nem az itthoni körülmények között forgatták, hanem hatalmas stábbal profi körülmények között. Nem volt soha a kezében dobverő? Fogalmam nincs, de nem kellett meztelenkednije, és nem kellett rúdon pörögnie, hogy jobban eladható legyen a klipje. Ha nem érted a célzást, akkor segítek.
Lopez kisasszony se úgy kezdte a pályáját, hogy mindjárt melbimbóőrt állítottak mellé. (Ez a hír nagyon meragadott. Kíváncsi lennék mennyit fizet a simogatásért.) Sőt nem is énekesként lehetett először klipben látni, hanem Janet Jackson klipben táncosként. Linda is most még csak próbaidőn van, de már hetedannyian látták a klipjét mint Lopez kisasszony legnézettebb klipjét, aki már biztos hogy túl van a csúcson. (Megjegyzem olyan "nagyképű" ez a lány, hogy 2006-ban több helyen lenyilatkozta, hogy "bármi lehetek, még mosogatólány is", ráadásul itthon tényleg azt csináltak volna belőle.) Végezetül itt a link a kloiphez http://www.youtube.com/watch?v=2RDNUYo8i18
Előzmény: nagyM • 2008.01.16. 10:15 • [3] • Előzménykövetés 
zelite 2008.01.16. 11:49 • [5]
Hát ha egyszer legalább fele annyit letesz az asztalra, mint amennyivel dicsekszik, akkor talán megbocsátok neki. Egyenlőre még nagyobb a füstje mint a lángja. Nagyon erőltetett ez az egész. Nincs egyénisége a csajnak, hiába van jó hangja, márpedig az előbbi sokkal fontosabb, mint a "feketés hang".
nagyM 2008.01.16. 10:17 • [4]
jah, és itt a videó linkje, ha érdekel valakit: http://www.youtube.com/watch?v=2RDNUYo8i18&feature=related
nagyM 2008.01.16. 10:15 • [3]
Hé toromon. itt a témánk. :)

a himnuszhoz már nem fűzök semmit. az magáért beszél. De tegnap (vagy mittomén mikor) Linda mesélt arról ,hogy milyen hiperszuper az új klipje (sokba került, nagy volt a felhajtás és még át is kellett repülni los angelesbe.... you know...) Milyen is az új (szuper) videó? Van benne fehér háttér (aminél talán semmi sem olcsóbb), aztán gyorsan (dinamikusan lol) vágott közeli képek (hihetetlen kreativ), Linda dobol (láthatóan soha nem volt a kezébe dobverő - ez ordít arról a pár másodpercről, amin feltünik), aztán van még '80-as éveket idéző effekt (széthúzott, kicsinyített Linda).... szóval ez a klip egy gatyi-szar. Ezt innen, Magyarországról is meg tudjuk ítélni. Még az itthoni viszonyok között se lenne túl erős, az amerikai piacon, ahol 1000 számra akadnak hasonló előadók....esélytelen. rengeteg amerikai dollárt bele kell még ebbe pumpálni, hogy valami is legyen belőle. szóval nagyon gáz.

a durva sportkocsik, a tengerparti nyaraló és a bikinis-koktélos feeling Jennifer Lopeznek jár. Linda még csak "c" kategória. ez van.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még