2024. április 30. | kedd | Katalin, Kitti nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 

Sterbinszky biográfia 2002-től

Sterbinszky biográfia 1988-2001

2002:
- január óta várja a netezőket Sterby hivatalos honlapja, a folyamatosan frissülő www.sterbinszky.com.

- márciusban indul a Gates of Mind országos lemezbemutató turnéja, melynek során Sterby Magyarország 10 exkluzív klubjában, alkalmanként 4órás szettel állt a közönség elé.

A MAHASZ 2002-es Arany Zsiráf díjkiosztó gáláján a Gates of Mind nyerte el "Az év hazai dance albuma" megtisztelő címét.

A Discography mindeközben megjelenik Franciaországban is, a világhíru Antoine Clamaran Warner által kiadott mixlemezén; míg itthon a siófoki Palace Dance Club-bal való együttmuködés jeleként napvilágot lát az AXEtázis a Palace-ban vol 1 és vol 2 c. mixalbum.

2003: egy újabb mixalbum, több EP és számos külföldi megjelenés éve. Sterbinszky korábbi szerzeményei a következo államokban kerültek a lemezboltok polcaira:

A Gates of Mind legnagyobb külföldi sikerei egyébként az USA-hoz kötődnek, a dal népszeruségérol több rádiós lista és válogatásalbum tanúskodik.
Mindamellett, hogy a Sterby és Tranzident szerzeménye első helyre került az Energy FM nevű floridai rádióadó 25-ös kívánságlistáján, és hogy számos kanadai és amerikai adó 'play chart'-ján hosszú hetekig szerepelt a top5-ben; a legkiemelkedőbb elismerést a Billboard listái jelentették.

A nemzetközi hírnévvel bíró BILLBOARD Hot Dance Music Club Play Chart-on ugyanis több mint 6 héten keresztül szerepelt a TOP 30-ban a Gates of Mind; míg a Billboard Dance Maxi Single Sales Charts-on egyenesen a TOP 10, sot a TOP 5 közé került a dal - és ezt a helyét heteken át sikerült megtartania!

A fentieken kívül ráadásul híres amerikai producerek, Guido Osorio és Johnny Vicious készítettek remixet Karesz és Balázs művére, mely a Provocative Music gondozásában és 12" formájában és CD maxin jelent meg az Államok zenepiacán.

2003. nyarának első hírei a júniusban elkészült, saját szerzeményeket és remixeket is tartalmazó AXEtázis a Palace-ban vol 3. című mixalbumhoz kötodnek.

A címadó dalként bemutatott AXE The New Style fogadtatása a Discography sikereit idézi; a belőle készült videoklip pedig vezeto pozíciót foglal el a VIVA TV magyarországi csatornáján futó klipek sorában.

Az esztendő, sőt talán az elmúlt évek minden eddigi sikerénél nagyobb megtiszteltetést jelentő felkérés 2003. szeptember elején érte Sterbinszkyt:

ANTOINE CALAMARANt (F) magyarországi fellépése során lepte meg Sterbinszky-szerzeményeket és mixeket is tartalmazó promo-csomaggal a siófoki Palace vezetosége. A világhírű sztár tetszését olyannyira elnyerték Sterby dalai, hogy a Discography I és a Budapest Paráde című zenék saját kiadójának gondozásában jelent meg világszerte 2003 novemberében. (kiv: Magyarország, Dubai)
 
Világsztárok, akikkel fellépései során együtt játszott: Africa Islam (USA), Antoine Clamaran (F), Carl Cox (UK), David Morales (USA), Eddie Amador (USA), Francesco Farfa (I), Gayle San (SG), Guy Ornadel (UK), Judge Jules (UK), Marco Zaffarano (I), Robbie Rivera (USA), Tiesto (NL), Timo Maas (D), Tom Novy (D).

[2005.08.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még