2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
MCPTrax
Kapcsolatok
The Advent
Kapcsolódó események
MTV Szilveszter
[2007. december 31.
hétfő 21:00]

The Advent - Az MTV Szilveszter sztárja

The Advent-al készítettünk exkluzív interjút a Szilveszteri MTV party kapcsán. The Advent hosszú évek óta visszajáró vendég hazánkba, aki a magyar közönséggel kifejezetten jó kapcsolatot ápol. Advent arra készül, hogy letérdelteti a közönséget, de vajon mivel akarja ezt elérni?! Megtudhatjátok az alábbi interjúnkból…

- Gondolom sok helyen megfordulsz az év közben is, miben lehet vagy kell esetleg mást játszani egy ilyen felfokozott hangulatú party-n, mint máskor?
- Nos úgy gondolom, hogy a Deadcode –al és a különleges magyar közönséggel, azt kell csinálnunk, amit a legjobban tudunk, ami miatt le fog szakadni a tető is. :) Kitomboljuk magunk az elmúlt év legjobb zenéi mellett. Ismerem a közönséget jól, sokszor megfordultam már Magyarországon is. Tudjátok, mire számíthattok, de egy kis meglepetést azért csempészek bele :)

- Azt tudom, hogy élőben lépsz fel. Az utóbbi évekből mi az, ami a legjobban megfogott a technikai újítások közül?
- A "DIGITAL DJ" korszakban rengeteg fejlődés történt az utóbbi 5 évben. Sokkal több software-t találsz, ami az ilyen fajta DJ-ket látja el, legyen akár élő vagy dj szett, használhatod ugyanazt a software-t és az eredmény hasonló lesz. Szóval a jövő nagyon érdekesnek ígérkezik a fejlődés szempontjából. Nyitott vagyok minden újdonságra.

- Készülsz új megjelenéssel a közeljövőben?
- Nincs semmi betervezve 2008-ra. Most 100%-osan a Portugáliában 2 másik Dj barátommal alapított cégre koncentrálok. Ezen megtalálható lesz az összes eddigi track-em. Plusz jó pár új dolog is. Remélem, hogy az új albumomat majd innen is le tudjátok tölteni.

- Mit gondolsz mi lesz a meghatározó hangzásvilág a következő években? Ha lehet így lesarkítani a dolgokat…
- Az utóbbi 2 évben semmi más nem volt csak a minimal és az electro house! Éppen emiatt jó pár techno dj is áldozatául esett ennek a váltásnak. Ezért úgy gondolom, hogy a lágyabb techno, és az érzelmes groove-os produkciók lesznek túlnyomórészt 2008-ban. Nagyon sok emberrel találkoztam és beszéltem idén, és úgy láttam, hogy egy kicsit unják már ezt a "mini" hangzást, ezért 2008 érdekes év lesz a techno világában.

- Magyarországról is sok producer próbál meg kitörni a külföldi porondra, mennyi jut el ezekből hozzád? Találkozol magyar szerzeményekkel is?
- Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok tehetséges előadó és dj van Magyarországon, én közülük Hot x-et és Budait ismerem alaposabban, eljut jó pár demo is hozzám, amelyek nagyon tetszenek. A jövőben remélem lesz olyan előadó, akire nemzetközi szinten is mindenki felfigyel. Mert kell ennek a régiónak is a kiemelkedő saját „sztárjai”. Én csak remélem, hogy ez inkább techno-ban lesz, mint main stream vonalon.

- A line-up fantasztikus a magyar partyarcok már izgatottan várják a rendezvényt, Tőled mire számíthatnak?
- Mindig fantasztikus line up-ot álmodnak meg a szervezők a Deadcode-nál. Eltalálják, hogy mi kell a közönségnek. Ezért szeretek velük dolgozni. Van néhány titkos számom, ami majd „térdre kényszeríti a népet a szépségtől”:)

- Helgert László (Hell) -

[2007.12.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még