2024. május 8. | szerda | Mihály nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Musicalkavalkád a Pódiumon
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Pódium - Musical est
[2007. október 25.
csütörtök 19:00]

Musical pódium Törökbálinton

Nyirkos, kellemetlen idő fogadta azokat, akik október 25-én este ellátogattak a Munkácsy Mihály Művelődési Házba Törökbálinton. Azonban mégse csapta fel a búbánat a fejét, ugyanis legyűrte őt az a lelkes előadókból álló összeverbuvált kis musical társulat, aki mintegy másfél órán át szórakoztatta el a megjelent nagyérdeműt.

Eleve megadja a közönség hangulatát maga a helyszín. A Törökbálinti Pódiumot mintha csak az ilyen kellemes kis előadásokra találták volna ki. Megmarad a publikumban a családias hangulat, de mégse lehet egy, se kettő, se három kezünkön megszámolni az egybegyűlteket. Főleg nem amikor teltház van, ahogyan enapon este is volt. A közönségben a szakma is szép számmal képviseltette magát. Eljött Vágó Betti, Vágó Zsuzsi, Galambos Attila, Kal Pintér Mihály, Rákász Dániel, Varga Bálint, és még sorolhatnám.

Felgördült a függöny és kezdetét vette a show, amelyet Solti Ádám koreografált és Stróbel Zsuzsanna rendezett. Színpadra lépett Bóna Gábor, Dobos Dániel, Jenei Kriszta, Kuszenda Eszter, Lukácsi Linda, Jankovics Áron, Solti Ádám, Sárközi Ilona, Schiffler Lili, Holló Balázs, Vér Balázs, Szücs Noémi, Ruzicska Eszter, Szaplonczai Laura és Stróbel Zsuzsanna.

A Chicagoval kezdtek

Se giccses díszletek, se puccos ruhák, csak a stílust fémjelző egyszerű öltözet és az előadók. Nem is kell más. Csak ez és kezdetnek egy kevés jazz. A Chicago musical volt az első, amelyből ízelítőt kaptunk, majd kövtte a Houdini és a Dreamgirls. Közben semmi felesleges konferálás, vagy megszakítás. Csak zene, tánc és ének. Mivel vegyített volt a csapat félprofi és profi előadókkal, és mindenki azt a szerepet kapta és annyit belőle, ami testhezállónak bizonyult, a mérleg nyelve nem billent semerre. Az énekesek pedig szinte a legelismertebb profikat meghazudtoló hajlításokkal és tiszta hangokkal nyűgözték le a hallgatót.

Egy kis szünet után következett a Queen blokk. Ha lehet, még egyszerűbb küllem, ám annál több ötlet és annál összehangoltabb koreográfia. Frappáns, gyakran humoros kis szösszenetek tömkelege, az elismert zenekar dalainak musicalesített köntösében. Könnyed szórakozás, és a közönség részéről folyamatos taps. Meg is érdemelte a kis társulat.

Pont olyan előadás volt ez, ami bármikor jólesik az embernek egy szürke nap után. Szívből jött, szívbe ment. Még sok ilyet!

- Szabó Melinda Gertrúd -

[2007.10.30.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.05.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még