2024. június 6. | csütörtök | Norbert, Cintia nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Vendégünk volt a Kozmix - Képek a műsorból
A Kozmix holnapután is hallgatható
SZTÁRFÓRUM: beszélgess Lányi Lalával!
Megszületett Kozmix Lala első gyermeke!
Kozmix Lalának 600 függő kapcsolata van
Kapcsolódó Kiadványok
Kozmix: Holnapután
Kapcsolatok
Kozmix

Rendőrök várták a Kozmixot - exkluzív részletek Lányi Lala mindennapjaiból

Egészséges életmód, kései lefekvés kivételével

Június 16. péntek:

11.30: Mostanra nagyjából magamhoz tértem és lelkiekben készülök a hétvégi hajtásra. A szokásos pár órás telefon, email, telefon, fax, telefon, telefon, telefon.... Közben egy kis szójatejet ittam. Próbálok egészséges életmódot élni, a kései lefekvés kivételével. Január óta no cigi és no alkohol. Diétás, egészséges kaják stb.

15.00: Gyakorlatilag eltelt az idő a nyakamba zúdult hivatalos, nem kívánatos dolgokkal. De ismét a kórházban vagyok és az jó, mert a pici babánkat bámulhatom. Kiderült, hogy végre "kikerülünk" az intenzivről és baba-mama szobába leszünk mostantól. Ez nagyon jó, mert hamarosan hazajöhet ez azt jelenti. 

18.30: Ritka alkalom, de kivételesen időben útrakélt a csapat. Időben érkeztünk meg Balmazújvárosba. A megbeszéltek szerint TV riportot készitettünk.

22.00: Már szinpadon is vagyunk. Első pillantásra látszik, hogy kell egy kis hangulatoldás a közönségnek, hiszen a szúnyogoktól kissé frusztráltak, de szeretetteljesen vártak és fogadtak bennünket. El is sütöttem egy-két ott kitalált szúnyogos poént :) Nem sokkal később trikóra kellett vetkőznöm a meleg miatt. Nehéz választás volt. Megfulladok a melegtől, vagy szanaszét csipnek a szúnyogok. Közben az idegbaj kerülget, mert egy analfabéta szaki folyamatosan tekergeti a potmétereket a keverőpultján, csak épp a mikrofonomat nem képes normálisan bekeverni. Az idegbaj kerülgetett, de a buli tök jó volt és ez a lényeg.

23.30: Úton vagyunk Gyöngyöspatára. Az idő király, de a kedvünk jó.

Június 17., szombat

00.30: Még mindig úton. Jókat derülünk elöl a hátsó üléseken részegesen vihorászó Hozsón és Sanyikán :) Ilyenkor kapcsolgatom a rádiót a Petőfi-től a Bartók-on át minden irányba. Jó kis zenei kavalkád.... :)

00.45: Megérkeztünk Gyöngyöspatára. Nagyon szép és kultúrált diszkó. Először kb 8 éve jártunk ott. Mivel egyszer élünk, buli előtt lenyomtam egy narancslevet.... de nagyot ám! :)) Picit relaxáltam az öltözőben, amíg a brigád összerakta a technikát.

01.15: Pontban ekkor kezdtük meg a bulit. Nem volt tele a hely, mivel kimondottan szombati diszkó és most próbálkoznak a péntekkel, de nem hiszem hogy szerénytelen ha azt állítom, hogy frenetikus buli volt ordítással, sikollyal, na meg vísszával. Ja és itt a mikrofon is naggggggyon király módon szólt.

02.00: Szokásos aláirogatás, majd barátkozás az emberekkel az öltöző és a bárpult között félúton. A diszkó régi főnöke bemutatta a kislányát, aki akkor született, amikor először jártunk nála. Hihetetlen... Azóta "kész nő" :) Nyolc éves és mivel nagyon szereti a Kozmix-ot, kivételesen ott lehetett a dizsiben a papával. Helyes kis fotókat csináltunk. A Hozsó azt hiszem nem egy 8 évessel barátkozott közben :))))))

02.30: Sikerült összeszedni a csapatot. Már elég ittas volt a kis banda :) Még szerencse, hogy én nem iszom. Sőt tök jó, hogy így is jól érzem magam és nem utolsó sorban mindenre emlékszem másnap.

Ezt megúszták

03.00: Már úton egy ideje, amikor a 21-es főúton a korom sötétben egy kivilágítatlan gépjármű jött szembe velünk. Naggggyon durva volt! Képzeljétek el azt a szitut, amikor senki az úton, éjjel van és inkább az út közepére húzva nyomulsz, mert így jobban elkerülhető egy őz vagy macska stb.... Erre szemből egy trabi világitás nélkül. Mély döbbenet után orditottam asszem egy-két nem túl ideillő szót. Az sem kizárt, hogy a hirekben találkozunk még vele.... Legszívesebben utánamentem volna és.... na mindegy. megúsztuk...már megint, Köszönöm Istenem!

04.15: Egyben és épen megérkeztem haza és itt nekem nagyon jó..... 

14.00: Babanézőbe indultam a kórházba, lassan a második otthonomba. Már több mint 5 hete járok be minden nap. Beni picike mosolyokkal ajándékoz meg, amik elképesztő módon felturbózzák a kedvemet.

15.30: Autómosás. Szerintem durva, hogy egy év alatt hatvanezer kilométert vezetek a bulikba...

16.30: Egy kis csobbanás a hűsítő vízbe, mielőtt készülődnék az esti 3 buliba, majd indulás az első buliba Délegyházára.

A fiatal bevállalós csajok

[2006.06.30.]

« előző oldal  (2. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK zenész » dobos/ütős [2024.05.28.]
Alacsony kamatozású gyorshitel mindenkin egyéb [2024.05.27.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
Végre, a stílus kedvelőinek örömére...

Hibátlan klubkoncertet adott Marco Mendoza
Újra ellátogatott hozzánk Marco Mendoza és ismét...

30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
Dimash nagykoncert Budapesten
Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
beszámolók még