Szeretnél itt hirdetni? Fordulj hozzánk bizalommal!
2014. augusztus 21. | csütörtök | Sámuel, Hajna nevenapja
Ajánljuk! Zenelejátszók itt
Magyar Zenész Bázis
Online jegyrendelés itt
 
Dózsa aug 22
  Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Bin-Jip aug 30
Dózsa aug 22
 
Oldal.info


Fabrik
 
 

Magna Cum Laude koncerttel nyit a Zöld Pardon?

Április 20-tól biztosan lesz Zöld Pardon, az új helyszín egyelőre titok. 

Építésiengedély-kérelmet adtak be a Zöld Pardon tulajdonosai a Rákóczi híd budai hídfőjénél található területre. Mint a XI. kerület jegyzője, Horti István a hétfőn tartott háttérbeszélgetésen közölte, összeférhetetlenség miatt egy másik kerületben bírálják el a kérelmet, szerinte leghamarabb április közepén nyílhat meg a szórakozóhely.

Horti István elmondta: mivel az érintett terület tulajdonosával, az Öböl XI. Kft-vel - egy portugál tulajdonban lévő fejlesztő céggel - a XI. kerületnek máshol van közös tulajdona, az önkormányzattól nem várható el az engedélykérelmek ügyében a döntéshozatal. Már felkérték az illetékes kormányhivatalt, hogy jelölje ki az ügyben eljáró önkormányzatot. Mint a jegyző fogalmazott, a szórakozóhely megnyitásához három engedélyt kell megszereznie a Zöld Pardonnak: az építési mellett a rendezvénytartásit, valamint kérniük kell a zajterhelés határértékének megállapítását is. Horti István emlékeztetett arra, hogy az érvényben lévő kerületi szabályozási tervben egy mélygarázs szerepel a helyszínen, ezért csak ideiglenes hasznosításra adható ki engedély.

Megható ZP-video! Nézd meg, ha valaha buliztál a legendás helyen  

A megbeszélésen elhangzott, hogy a Zöld Pardon 180 napra kérte az ideiglenes építési engedélyt, a területen színpadot és konténereket kívánnak elhelyezni. A színpad az Infoparknak háttal kapna helyet. A jegyző úgy vélte: a Rákóczi hídnál jobb helyen lesz a Zöld Pardon, mint korábbi helyén, a Petőfi híd budai hídfőjénél volt, hiszen az új helyszínnél a közvetlen közelben nem található lakóépület.

A Zöld Pardon tulajdonosai viszont még sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánták az információit. Annyit megerősítettek, hogy biztosan újraindul a szórakozóhely. 

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét.

Az MTI kérdésére Horti István elmondta, hogy közlekedésbiztonsági szempontból a helyszín üzemeltetését "jól meg kell szervezni". A jegyző, aki maga is forgalmasnak nevezte a területet körbevevő utakat, hozzátette: "az eljáró hatóságnak a rendőrséget is be kell vonnia, és a rendőrség vagy megadja a szakhatósági hozzájárulását erre a részre vagy nem". Megjegyezte: estefelé, amikor a koncertek kezdődnek, már jellemzően kisebb a környéken a forgalom.

Az biztosnak tűnik, hogy a klub április 20-án 20 órától a Magna Cum Laude koncerttel nyit, ám a nyitóhét további programja egyelőre nem publikus, de a fellépők már bejelentették, hogy április 25.-én Ganxsta Zolee és a Kartel MiTiSzó? Turné 2012 a ZP-be ér.

Lájk, ha várod már a ZP-nyitást.

 

 

[2012.03.16.]

Megosztom: Megosztom az iWiW-en

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Énekesnő zenekar [2014.08.21.]
zenesz zenész » billentyűs [2014.08.20.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu

Sziget 2014: Telt ház volt csütörtökön
A csütörtöki napon az eső mellé teltházat is...

Sziget 2014: Imagine Dragons koncerten jártunk - képekben
A Sziget 1. napján, a Nagyszínpadon...

Sziget 2014: Tankcsapda 25 - képekben
Könnyű jazz, bormámor és piknik hangulat Paloznakon
Die Antwoord képek a Parkból
Laza álmokkal és eszeveszett őrjöngéssel zárult a 18. FEZEN
FEZEN 2014: A Europe a világslágerével búcsúzott
beszámolók még